Sport

Incepe-ti ziua in forma in 7 minute

10 minute anti-celulitice

Exista carti despre cum sa lupti impotriva celulitei, exista liste de alimente indicate sau contr-indicate, exista creme si impachetari, si multe alte "arme" in lupta anticelulitica. Si deasemenea, exista sportul!

Idei de exercitii de la dr. Oz

Continuam seria de exercitii ce ne ajuta organismul si care nu ne consuma prea mult timp suplimentar.

Astazi va invit sa urmariti un filmulet de 4 minute in care sunt explicate pe larg urmatoarele 3 idei:

1. Duceti cosul de cumparaturi de la masina in cel mai indepartat colt cu carucioare - "mersul pe jos face piciorul frumos", nu?

Pasi simpli pentru coapse ferme

Exercitiile de mai jos nu vor face minuni peste noapte si nu promit miracole, dar le recomand cu caldura ca fiind eficiente in lucrarea musculaturii coapselor, chiar la dumneavoastra acasa, si desi o sesiune de minim 30 de minute/zi special dedicata sportului este ideala, puteti sa efectuati exercitiile de mai jos disparat, chiar si cand faceti alte activitati. Mai bine asa, decat deloc.

Exercitii simple, rezultate excelente

Mai jos va prezint cateva exercitii fizice simple, recomandate de catre o buna prietena, Alina Stancu, kinetoterapeut.

Relaxare inainte de somn
Pe spate, cu genunchii indoiti, cu o mana sub mijloc, se impinge cu coloana lombara in mana pana nu se mai simte nici un gol intre pat, mana si coloana, fara a ridica bazinul, acesta ramanand pe pat.

Sport zilnic - timp necesar: 0 secunde

Impusca doi iepuri dintr-o data: fa sport in timp ce faci treburile zilnice (sau aproape zilnice). Si totul tine de imaginatie:

1. Dimineata, dupa ce te trezesti, intinde-te caaaaaat potii tu de mult - e un exercitiu simplu si eficient de Stretching.

Share this